Deputeti i VV-së lëshon kamerën për ta shikuar veten si duket në Kuvend

Deputeti nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, Alban Bajrami siç duket i kushton shumë vëmendje dukjes së tij.

Para seancës së sotme në Kuvend deputeti Bajrami është kapur duke u rregulluar, dhe për të qenë i sigurt ka lëshuar kamerën e laptopit.