Kjo është gjendja e pacientëve të infektuar me COVID në QKUK dhe spitale

Shërbimi Spitalor Klinik e Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se në klinikat COVID dhe spitalet rajonale sot në trajtim spitalor janë 13 pacientë të konfirmuar me Covid-19 dhe 23 post-Covid, raporton Gazeta Express.

Sipas SHSKUK’së, me oksigjeno-terapi janë 7 pacientë, ndërsa në Mjekimin Intensiv të Klinikës Infektive është 1 pacientë me maskë oksigjeni.

Raporti sipas klinikave dhe spitaleve të përgjithshme:

Klinika Infektive, 5 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 20 pacientë post-covid

Mjekim Intensiv në Klinikë Infektive, 1 pacient me maskë oksigjeni

Spitali i Gjakovës, 3 pacientë

Spitali i Pejës, 5 pacientë

Spitali i Ferizajt, 2 pacientë