Driton Kuka e Distria Krasniqi kanë nevojë për ne, një votë për ta është një nder për Kosovën

Federata Ndërkombëtares e Xhudos ka hedhur votimin online për të zgjedhur më të mirët e vitit 2021.

Në konkurrencën e trajnerëve, Driton Kuka është në mesin e pesë trajnerëve më të mirë, përcjell FrontOnline.

Sa i përket garuesve, në garë është Distria Krasniqi.

Votimi është online dhe një votë juaja për Dritonin e Distrian është një nder më shumë për Kosovën si shtet.

Votimi bëhet në këtë link: https://awards.ijf.org/?fbclid=IwAR14ISkkqgSkEIC5lSw-mxO9kLVMXJlzG6RKYCRbLwBCo5t38v-Zz089OiI