Apple thuhet se do të zbulojë një iPhone SE me 5G këtë pranverë

Apple mund të përdorë ngjarjen e saj tashmë të zakonshme të pranverës për të përditësuar smartfonin e saj më të përballueshëm.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, Apple pritet të prezantojë një iPhone SE të gjeneratës së tretë këtë pranverë përmes një prezantimi virtual “me gjasë” që do të ndodhë në mars ose prill.

Siç kuptohet, SE-ja e re do të qëndronte ende pas dizajnit të epokës së iPhone 8, por do të shtonte 5G dhe një procesor të ri.

Ndonëse nuk janë përmendur ndryshime të tjera, nuk do të ishte befasuese nëse Apple do të rriste hapësirën ruajtëse në 128 GB ose do të përditësonte sensorët e kamerës (përsëri të huazuar nga iPhone 8).

Gjithashtu një bateri më e madhe mund të jetë e nevojshme për të kompensuar shkarkimin e energjisë zakonisht më të lartë të 5G.