Jeep zbulon veturën ekologjikisht miqësore Wrangler

Ka ardhur vetura e re e Jeep Wrangler MY22.

Modelet Wrangler 4xe do të kenë gjithashtu një xham të përparmë Jeep® Performance Parts (PPP) të montuar në fabrikë nga Corning Gorilla Glass (standard në Rubicon dhe opsional në Sahara), i cili përdor të njëjtën teknologji përforcuese kimike si ekranet e telefonave celularë.

Kombinimi i një shtrese të brendshme ultra të lehtë Gorilla Glass me një shtresë të jashtme 52 për qind më të trashë e bën këtë xham më të lehtë, më të qëndrueshëm dhe deri në tre herë më rezistent ndaj prerjeve, çarjeve dhe goditjeve nga shkëmbinjtë dhe mbeturinat jashtë rrugës që vdesin.

Gjithashtu, për pronarët që duan shpejt dhe lehtë të shijojnë ajrin e pastër, një çati e re Sunrider Flip Top do të ofrohet për modelet Wrangler 4xe 2022.

Paneli është prej pëlhure twill të zezë, një material i përdorur në disa kabrio. Çatia e re Sunrider Flip Top lejon gjithashtu instalimin e shinave dhe pajisjeve.