Jelek elegant në ngjyra të ndryshme: Një pjesë e shkëlqyer mbi një këmishë ose fanellë

Mund ta gjejmë edhe në dollapë të gjyshes dhe gjyshit, është super për kombinime të ndryshme ditore.

Përfundimisht jeleku i vogël i jep stilit një frymë të thjeshtë, klasike.

Kreacione të shumta vijnë nga stilet retro dhe jeleku i vogël është ndër ata që kanë funksion stili shumëfunksional, transmeton Telegrafi.

Për femrat klasike është varianti bezhë, të cilin është e mundur ta gjeni edhe në dyqanet me rroba të cilësisë së mirë.

Është i kombinueshëm edhe me pantallona të shkurtra, me këmishë të bardhë të pashmangshme.

Xhinset me bel të lartë janë ideale për bluza apo jelekë të tillë të shkurtër.

Formula e stilit të tenisit është gjithmonë një frymëzim i mirë.

Thurja me kërrabëza ka një vend të veçantë mes stileve këtë sezon.

Nëse është mjaft i gjatë, jeleku mund të shërbejë edhe si një fustan mini.

E kaltra e errët është perfekte për të gjitha kombinimet e biznesit.