Koleksioni mahnitës me Ferrari – pesë veturat që vlejnë hiq më pak se mbi 15 milionë dollarë

Youtuberi i njohur Z. JWW, mori një ftesë nga salloni i Ferrarit në Colchester.

Sipas mediave të huaja, bëhet fjalë për një qytet historik të tregut në rajonin e Essex të Anglisë.

Dhe ai aty ishte i ftuar për të xhiruar koleksionin mahnitës të Ferrarit.

Në të vërtetë, krah për krah, ishin pesë yje italianë në sallon, duke filluar me 288 GTO nga viti 1984.

F40 i famshëm ishte parkuar pranë tij, i ndjekur nga F50, Enzo dhe LaFerrari.

Për t’i bërë gjërat edhe më mirë, të pesë makinat janë me të kuqe “Rosso Corsa”.

Thjesht një video e bërë për të shijuar makina të mahnitshme – vlera e përbashkët e së cilave vlerësohet mbi 15 milionë dollarë.