Samsung tallet me Apple për mungesë kreativiteti tek telefonat e ri të iPhone

Kompania Samsung ka publikuar një reklamë për pajisjet mobile Galaxy S22 Ultra dhe Z Flip 4, dhe në të gjitha këto ka “tallur” Apple për mungesën e inovacionit në pajisjet iPhone që prezantojnë çdo vit.

Në serinë e fundit S22 Ultra, Samsung bashkoi seritë Note dhe S dhe ofroi një kombinim të një kamere periskopi me një 108 megapiksel të pabesueshëm dhe të ashtuquajturat 100x. Opsioni “space zoom”, dhe pajisja vjen me S Pen, dhe aktualisht është një nga pajisjet më të mira që kjo kompani ofron për përdoruesit e saj.

Nga ana tjetër, në reklamë ata prezantuan Z Flip 4 të papërshkueshëm nga uji, të palosshëm, i cili së fundmi u prezantua si pasardhës i serisë Z Flip 3.

Reklama “Buckle up” fillon me fjalinë “Përgatisni veten për prezantimin më të fundit të pajisjeve Apple” dhe më pas thekson avantazhet e telefonit rrotullues Z Flip 4 të Samsung dhe “kamerën me rezolucion më të lartë që do të jetë në xhep, por epike fotografia e hënës që do të marrë të gjitha pëlqimet nuk do të jetë e tyre (ob. përdoruesit e pajisjes Apple)”, të cilat vijnë me pajisjen celulare Samsung S22 Ultra.

“Këto risi nuk po vijnë për iPhone-ët rreth jush, ata janë këtu, në Galaxy të ri”, përfundon reklama 30 sekondash.

Apple ka shumë të ngjarë të prezantojë pajisjet mobile iPhone 14 dhe iPhone 14 Pro në ngjarjen “Far Out” pas pesë ditësh. Versioni pro duhet të ketë 48 megapikselë dhe regjistrim video në rezolucion 8K, si dhe një opsion ekrani aktiv (Always-on display) dhe një “tabletë” në vend të kamerës së përparme që do të zëvendësojë prerjen aktual.